Handelsbetingelser for partylys.dk

Følgende handels- og forretningsbetingelser gælder for brug af partylys.dk og bestilling fra webshoppen.

Priser:
Alle priser på partylys.dk er opgivet i danske kroner inkl. 25% dansk moms.

Bestilling:
Alle bestillinger skal gøres via webshoppen på partylys.dk. Vi kan desvære ikke tage imod bestillinger på email, telefon eller brev.

Betaling:
Du kan vælge at betale med Visa, MasterCard eller American Express, via betalingsformidleren Stripe. Du kan betale med både debet- og kreditkort. Du kan også betale med PayPal, hvis du foretrækker det.

Ordrebekræftelse:
Når du har sendt din bestilling, vil du i løbet af nogen få minutter modtage en ordrebekræftelse på email. Hvis du ikke modtager denne ordrebekræftelse, eller hvis du ønsker en kopi, er du altid velkommen til at kontakte os på post@partylys.dk.

Leveringstid:
Vi bestræber os på altid at levere din ordre så hurtigt som muligt. Bestiller du før kl. 12.00 sender vi som regel samme dag. Vi tager forbehold om fejl i lagerangivelse i netbutikken, for udsolgte varer og for fejl i priser. Hvis en vare er udsolgt, vil vi kontakte dig på email så hurtigt som mulig, sådan at vi i fællesskab finder en løsning.

Fragt og levering:
Du har altid mulighed for at vælge gratis fragt for din ordre her på partylys.dk, uanset hvor stort beløb ordren er på. Du har også mulighed for at få leveret din ordre med GLS til din hjemmeadresse eller arbejdsplads, mod et mindre tillæg i prisen. Se her for en nærmere beskrivelse af vores fragtpriser.

Fortrydelsesret:
Du har selvfølgelig 30 dages fuld fortrydelsesret på hele, eller dele af din ordre. Fortrydelsesretten gælder fra tidspunktet hvor du modtager ordren, ikke datoen ordren sendes fra vores lager. Yderligere information om fortrydelsesretten og hvordan du benytter dig af denne, finder du her. Information bliver også sendt til dig på email, når du har sendt din ordre.

Reklamationsret:
I henhold til den danske købslov har du 2 års reklamationsret på alle produkter købt på partylys.dk. Reklamationsretten gælder fra den dag du modtager varen. Ved reklamation vil du enten få varen repareret, byttet til ny vare af samme type, afslag i prisen, eller pengene tilbage, alt efter omstændighederne. Reklamationsretten kan i nogen tilfælde være begrænset af varens forventet levetid.

Ønsker du at benytte dig af reklamationsretten, så send os en email på post@partylys.dk, og vi kommer i fællesskab frem til en løsning.

Persondatapolitik:
Når du bestiller via partylys.dk, vil vi registrere følgende personinformation om dig: Navn, adresse, email og telefonnummer. Vi lagrer på intet tidspunkt data om dit betalingskort. I henhold til Persondataloven har du altid ret til at få indsigt i hvilken information vi har registreret om dig, og du kan bede om at få informationen slettet, ved at kontakte os på post@partylys.dk.

Vi videresælger under ingen omstændigheder dine persondata, hverken navn, email, adresse eller telefonnummer. Med mindre du eksplicit beder om det, vil vi heller ikke sende dig reklame eller information på email i fremtiden, efter at din ordre er fuldført.